Gravearbejde for private og erhverv

Har du brug for professionel hjælp til dit jordarbejde?

Har du brug for at få udført professionelt gravearbejde i forbindelse med en opgave, og leder du i den forbindelse efter et alsidigt firma, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Jørn Ole Klausens Murerforretning ApS har vi mere end 40 års erfaring inden for blandt andet gravearbejde, som vi udfører af enhver slags for private husejere såvel som en række forskellige former for erhvervskunder. Vi holder selv til i Rønne, hvorfra vi kører ud til opgaver på hele Bornholm. Skal vi også komme forbi dig?

Vi varetager store som små opgaver

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, og det gør sig naturligvis også gældende i forbindelse med gravearbejde, som vi ofte udfører i forbindelse med:

Alle de ovenstående opgaver er i øvrigt nogle, som vi også selv kan varetage, så hvis du leder efter en virksomhed, der har kompetencerne og erfaringen til at varetage hele dit projekt, lige fra udgravning til det færdige resultat, så er vi et oplagt valg.

Uanset omfanget af dit gravearbejde, så kan du være helt tryg ved, at vi udfører alle opgaver med samme omhu og samme fokus på at levere kvalitetsarbejde. Vi ønsker altid at indfri vores kunders forventninger, og derfor lægger vi stor vægt på at lytte til dine ønsker og behov, så vi er sikre på, at vi har forstået opgaven korrekt.

VI sørger samtidig for at overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider, og vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din garanti for, at din opgave bliver udført korrekt.

Hvad koster gravearbejde?

Vores priser på gravearbejde varierer i høj grad fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af dine individuelle ønsker og behov samt opgavens omfang og karakter. Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på din opgave, når vi har fået informationerne fra dig.

Vi udfører jord- og gravearbejde for private og erhverv på hele Bornholm og kommer også gerne en tur forbi din adresse.

Bliv ringet op og få et tilbud på murer, kloak eller tømrerarbejde

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Hvilken afdeling?


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes tilfredshed vægter vi meget højt

Kun ros herfra

"Kun ros herfra, flot stykke arbejde, dygtige og søde håndværkere"

- Maja Hamann via Google Anmeldelser

Nysgerrig på at vide mere om, hvad vi kan? Så kan du...

footer-grafik

Brug for en dygtig murer?
​Så skal du ikke lede længere!

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jørn Ole Klausens Murerforretning Rønne ApS

CVR: 30693590
​Sandemandsvej 8, 3700 Rønne

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 56 95 89 79
Mobil: 40 36 89 79

E-mail: info@jokbyg.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 15.00

Fredag: 07.00 - 12.00 

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.